Amsterdam, 12 juni 2017

 

Beste Cartesiaan,

 

Nog een week wachten en dan is het zover!

Wij nodigen je uit voor jouw eerste dag op het Cartesius op woensdag 21 juni.

Wij verwachten je om 13.30 uur in de aula van school.  Eindelijk ontmoet je dan je klasgenoten, je Peer Leaders en je mentoren.

 

De peerleaders staan je in de aula op te wachten. Kijk goed naar het bordje wat ze bij zich hebben: jij zit namelijk in klas klas 1B1, 1B2, 1B3, 1B4 of 1B5. In de aula zullen wij ons nog even kort voorstellen en dan zal je, nadat je afscheid van je ouders hebt genomen, met de mentoren en Peer Leaders naar je lokaal gaan.

 

Naast kennismaken met je klasgenoten, maken wij (nog een keer) een rondwandeling door de school en komt de schoolfotograaf om foto’s te maken voor je schoolpas.

Je krijgt alle informatie die je nodig hebt om op 5 september te kunnen beginnen met school en natuurlijk kun je ook zelf nog van alles vragen aan je mentor.

 

Tussen 15.45 en 16.00 uur zijn je ouders van harte welkom in de aula om je weer op te halen, je mag ook op eigen gelegenheid naar huis.

 

Hieronder staat het overzicht van de mentoren. Onthoud goed in welke klas jij zit zodat je op 21 juni weet met welke mentor je mee mag gaan naar een lokaal.

 

Mentoren 2017-2018

1b1

Monique de Wit

Nina van Houten

1b2

Eduard van Dam

Christa Folmer

1b3

Jacqueline van Oranje

Dorothee Keverkamp

1b4

Regina Jacometti

Arthur Koot

1b5

Gerda Baas

Renske Mazereeuw

 

Wij hebben er ontzettend veel zin in en tot woensdag.

 

Hartelijke groet,

 

Monique de Wit, coördinator klas 1                Leo de Kraker Conrector onderbouw a.i.

 

Wanneer je op woensdag 21 juni niet aanwezig kan zijn verzoeken wij jou dit te melden via e-mail   m.jonkhart@cartesius.espritscholen.nl