Wat vinden de leerlingen van drama?

Ik heb geleerd om uit m’n comfortzone te stappen. En dat drama meer is dan alleen acteren. Ik heb ook geleerd om op een andere manier samen te werken met m’n klasgenoten en ik vond eigenlijk alles leuk. Tot slot vond ik het een leuke en een spannende ervaring, want ik heb nooit drama gehad.
Rania, 1B3

Wat ik ervan geleerd heb is dat als je erg je best doet eigenlijk met iedereen samen kan werken maakt niet uit of je diegene mag of niet. En ik heb ook veel geleerd dat je van elk onderwerp een toneelstukje kan maken. En ik heb ook geleerd dat er nog veel meer manieren zijn om toneel te spelen en niet alleen maar praten. Ik vond zeer leuk dat we elke les aan het einde van de les altijd mochten optreden voor de klas en laten zien wat we geleerd hebben in elke les.
Adelina, 1B5

Ik vond drama een van de leukste vakken: lekker veel bewegen en veel contact!
Alex, 1B5

Wat ik heel leuk vond aan drama was dat we altijd samen werkte. Je stond er nooit alleen voor. Door drama heb ik mensen ook beter leren kennen en heb ik ontdekt met wie ik goed kan samenwerken. En ook met wie ik weer niet goed kon samenwerken.
Aisha, 1B5

Van Drama heb ik veel geleerd ik vond de scenes altijd heel leuk en de warming up ook vooral dat je elkaar nodig had met de klas hebben we zeker ook een band met elkaar opgebouwd.
Hayden, 1B1